Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wouw

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wouw? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Wouw! Op deze pagina bieden we concrete tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wouw

Een schoonmaakster in Wouw gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Wouw inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Wouw inhuren

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke platforms die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Roosendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wouw

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wouw

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Wouw, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nispen, Wouwse Plantage, Schijf en Sprundel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,60 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wouw. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot +/- €15,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Wouw huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wouw?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie