Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Rips

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Rips? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in De Rips! Op onze schoonmaakwebsite lees je veel tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-rips

Een schoonmaakster in De Rips zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in De Rips inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in De Rips zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van verschillende online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Gemert-Bakel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Rips

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in De Rips

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in De Rips, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Griendtsveen, Meijel, Milheeze en Bakel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel check je een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,90 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in De Rips. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €20,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in De Rips hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in De Rips?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie