Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bakel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bakel? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Bakel! Op ons portaal bieden we diverse tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-bakel

Een schoonmaakster in Bakel vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Bakel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bakel zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op praktische platforms die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Gemert-Bakel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bakel

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Bakel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Bakel, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Milheeze, De Rips, Helenaveen en Neerkant.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bakel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot wel €18,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Bakel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bakel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie