Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Helenaveen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Helenaveen? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Helenaveen! Op onze schoonmaakwebsite tref je concrete tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-helenaveen

Een schoonmaakster in Helenaveen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Helenaveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Helenaveen vinden

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Deurne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Helenaveen

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Helenaveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Helenaveen, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bakel, Milheeze, Neerkant en Liessel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Helenaveen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Helenaveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Helenaveen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie