Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bruinehaar

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bruinehaar? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Bruinehaar! Op ons portaal ontdek je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bruinehaar

Een schoonmaakster in Bruinehaar zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Bruinehaar inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Bruinehaar opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Kies diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op handige bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Twenterand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bruinehaar

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Bruinehaar

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bruinehaar, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westerhaar-Vriezenveensewijk, Geesteren, Vriezenveen en Reutum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bruinehaar. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot +/- €19,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Bruinehaar hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bruinehaar?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie