Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geesteren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Geesteren? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Geesteren! Op deze pagina delen wij duidelijke tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-geesteren

Een schoonmaakster in Geesteren gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Geesteren inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Geesteren inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op handige applicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geesteren

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Geesteren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Geesteren, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Langeveen, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Bruinehaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij een lijst met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Geesteren. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot zo’n €15,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Geesteren kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Geesteren?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie