Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langeveen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Langeveen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Langeveen! Op deze website lees je concrete tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-langeveen

Een schoonmaakster in Langeveen zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Langeveen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Langeveen vinden

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langeveen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Langeveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Langeveen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vroomshoop, Beerzerveld, Geesteren en Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Langeveen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot wel €17,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Langeveen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Langeveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie