Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vroomshoop

Wil je een schoonmaakhulp in Vroomshoop? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Vroomshoop! Op deze pagina delen wij volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-vroomshoop

Een schoonmaakster in Vroomshoop vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Vroomshoop inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vroomshoop vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Twenterand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vroomshoop

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Vroomshoop

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vroomshoop, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Beerzerveld, Geerdijk, Langeveen en Geesteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vroomshoop. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot zo’n €17,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Vroomshoop hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vroomshoop?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten bedragen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie