Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Cadier en Keer

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Cadier en Keer? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Cadier en Keer! Op deze pagina bieden we concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-cadier-en-keer

Een schoonmaakster in Cadier en Keer gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Cadier en Keer inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Cadier en Keer vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische websites die daarbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Cadier en Keer

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Cadier en Keer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Cadier en Keer, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bemelen, Margraten, Sint Geertruid en Banholt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €13,20 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Cadier en Keer. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €17,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Cadier en Keer hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Cadier en Keer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie