Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Margraten

Wil je een schoonmaakhulp in Margraten? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Margraten! Op deze website vind je volop tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-margraten

Een schoonmaakster in Margraten zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Margraten inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Margraten opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van praktische Apps en websites die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Margraten

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Margraten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Margraten, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Gulpen, Ingber, Bemelen en Cadier en Keer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Margraten. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €19,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Margraten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Margraten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie