Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bemelen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Bemelen? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Bemelen! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bemelen

Een schoonmaakster in Bemelen gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Bemelen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Bemelen zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bemelen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Bemelen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bemelen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Margraten, Gulpen, Cadier en Keer en Sint Geertruid.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder vind je een lijst met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bemelen. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen de €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €18,00 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Bemelen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Bemelen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie