Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Geertruid

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sint Geertruid? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Sint Geertruid! Op dit platform vind je duidelijke tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-sint-geertruid

Een schoonmaakster in Sint Geertruid zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Sint Geertruid inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Sint Geertruid zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke webapplicaties die daarbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Geertruid

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Sint Geertruid

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Geertruid, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Cadier en Keer, Bemelen, Banholt en Mheer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sint Geertruid. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot zo’n €17,75 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Sint Geertruid huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Sint Geertruid?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie