Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eijsden-Margraten

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Eijsden-Margraten? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Eijsden-Margraten! Op deze website tref je praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-eijsden-margraten

Een schoonmaakster in Eijsden-Margraten vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Eijsden-Margraten inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Eijsden-Margraten opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eijsden-Margraten

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Eijsden-Margraten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Eijsden-Margraten, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Gulpen-Wittem, Vaals, Meerssen en Maastricht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand check je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,60 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Eijsden-Margraten. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €18,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Eijsden-Margraten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Eijsden-Margraten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie