Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scheulder

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Scheulder? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Scheulder! Op deze pagina bieden we veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-scheulder

Een schoonmaakster in Scheulder zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Scheulder inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Scheulder vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op verschillende platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scheulder

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Scheulder

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Scheulder, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ransdaal, Wijlre, Schin op Geul en Valkenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bekijk je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,00 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Scheulder. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen ongeveer €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot wel €20,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Scheulder huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Scheulder?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie