Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schin op Geul

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Schin op Geul? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Schin op Geul! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-schin-op-geul

Een schoonmaakster in Schin op Geul vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Schin op Geul inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Schin op Geul zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er nuttige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Valkenburg aan de Geul.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schin op Geul

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Schin op Geul

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Schin op Geul, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Scheulder, Ransdaal, Valkenburg en Lemiers.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,80 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Schin op Geul. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen +/- €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €16,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Schin op Geul huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Schin op Geul?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie