Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ransdaal

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ransdaal? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Ransdaal! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-ransdaal

Een schoonmaakster in Ransdaal zoeken

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Ransdaal inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ransdaal inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Voerendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ransdaal

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ransdaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ransdaal, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wijlre, Berg en Terblijt, Scheulder en Schin op Geul.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ransdaal. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €19,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Ransdaal kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ransdaal?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie