Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijlre

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wijlre? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Wijlre! Op deze website tref je handige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wijlre

Een schoonmaakster in Wijlre gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Wijlre inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Wijlre zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Kies verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan verschillende vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijlre

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Wijlre

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wijlre, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Berg en Terblijt, Schimmert, Ransdaal en Scheulder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wijlre. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €19,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Wijlre hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wijlre?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie