Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stein

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stein? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Stein! Op deze pagina lees je volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-stein

Een schoonmaakster in Stein vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Stein inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Stein zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale online zoekmachines die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Stein.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stein

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Stein

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Stein, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Beek, Maastricht, Sittard-Geleen en Echt-Susteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stein. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot €17,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Stein laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Stein?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie