Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Olst-Wijhe

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Olst-Wijhe? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Olst-Wijhe! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-olst-wijhe

Een schoonmaakster in Olst-Wijhe zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Olst-Wijhe inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Olst-Wijhe vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Olst-Wijhe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Olst-Wijhe

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Olst-Wijhe

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Olst-Wijhe, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Epe, Heerde, Raalte en Oldebroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Olst-Wijhe. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen plus minus €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €16,00 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Olst-Wijhe laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Olst-Wijhe?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie