Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Olst

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Olst? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Olst! Op deze pagina tref je handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-olst

Een schoonmaakster in Olst inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Olst inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Olst zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Olst-Wijhe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Olst

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Olst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Olst, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wesepe, Wijhe, Nieuw Heeten en Heeten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Olst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €18,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over opruimen of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Olst hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Olst?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie