Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hof van Twente

Wil je een schoonmaakhulp in Hof van Twente? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Hof van Twente! Op dit platform bieden we praktische tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-hof-van-twente

Een schoonmaakster in Hof van Twente gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Hof van Twente inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Hof van Twente vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hof van Twente

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hof van Twente

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hof van Twente, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Haaksbergen, Enschede, Rijssen-Holten en Hellendoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hof van Twente. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen de €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Hof van Twente hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hof van Twente?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie