Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kring van Dorth

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kring van Dorth? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Kring van Dorth! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kring-van-dorth

Een schoonmaakster in Kring van Dorth vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Kring van Dorth inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Kring van Dorth vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kring van Dorth

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Kring van Dorth

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kring van Dorth, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Harfsen, Almen, Joppe en Epse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,40 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Kring van Dorth. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €19,75 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Kring van Dorth kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kring van Dorth?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie