Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Joppe

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Joppe? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Joppe! Op deze pagina bekijk je praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-joppe

Een schoonmaakster in Joppe zoeken

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Joppe inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Joppe vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Joppe

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Joppe

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Joppe, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Kring van Dorth, Harfsen, Epse en Gorssel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Joppe. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Joppe laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Joppe?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie