Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gorssel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Gorssel? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Gorssel! Op dit platform verstrekken we nuttige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gorssel

Een schoonmaakster in Gorssel inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Gorssel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Gorssel vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gorssel

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Gorssel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Gorssel, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Epse, Joppe, Eefde en Rietmolen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €13,00 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Gorssel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot zo’n €19,75 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Gorssel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Gorssel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie