Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Epse

Wil je een schoonmaakhulp in Epse? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Epse! Op dit platform tref je nuttige tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-epse

Een schoonmaakster in Epse inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Epse inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Epse inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die daarbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Epse

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Epse

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Epse, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Joppe, Kring van Dorth, Gorssel en Eefde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,40 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Epse. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot zo’n €16,75 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Epse hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Epse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie