Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beekbergen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Beekbergen? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Beekbergen! Op ons portaal bieden we praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-beekbergen

Een schoonmaakster in Beekbergen vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Beekbergen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Beekbergen vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beekbergen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Beekbergen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beekbergen, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lieren, Loenen, Hoenderloo en Radio Kootwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Beekbergen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €16,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Beekbergen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Beekbergen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie