Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loenen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Loenen? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Loenen! Op dit platform bekijk je handige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-loenen

Een schoonmaakster in Loenen inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Loenen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Loenen zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loenen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Loenen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Loenen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Klarenbeek, Voorst, Lieren en Beekbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Loenen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot zo’n €20,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Loenen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Loenen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie