Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Apeldoorn

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Apeldoorn? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Apeldoorn! Op deze pagina lees je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-apeldoorn

Een schoonmaakster in Apeldoorn gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Apeldoorn inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Apeldoorn zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, takenpakket en reviews.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Apeldoorn

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Apeldoorn

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Apeldoorn, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Voorst, Deventer, Berkelland en Bronckhorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je enkele veel voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Apeldoorn. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot €19,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Apeldoorn hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Apeldoorn?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie