Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoog Soeren

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hoog Soeren? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hoog Soeren! Op dit platform vind je handige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hoog-soeren

Een schoonmaakster in Hoog Soeren vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Hoog Soeren inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Hoog Soeren vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien de opdracht goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoog Soeren

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Hoog Soeren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoog Soeren, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Radio Kootwijk, Hoenderloo, Wenum Wiesel en Ugchelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel verstrekken we een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hoog Soeren. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot +/- €19,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Hoog Soeren hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hoog Soeren?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie