Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoenderloo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hoenderloo? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Hoenderloo! Op deze website bieden we volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hoenderloo

Een schoonmaakster in Hoenderloo vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Hoenderloo inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoenderloo inhuren

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoenderloo

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Hoenderloo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoenderloo, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beekbergen, Lieren, Radio Kootwijk en Hoog Soeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,10 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hoenderloo. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot wel €16,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Hoenderloo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hoenderloo?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie