Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ruigahuizen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ruigahuizen? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Ruigahuizen! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ruigahuizen

Een schoonmaakster in Ruigahuizen inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Ruigahuizen inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ruigahuizen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ruigahuizen

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Ruigahuizen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ruigahuizen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sondel, Nijemirdum, Wijckel en Balk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je een opsomming met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ruigahuizen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €17,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die opgepakt worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Ruigahuizen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ruigahuizen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie