Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gapinge

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gapinge? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Gapinge! Op deze website tref je nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-gapinge

Een schoonmaakster in Gapinge vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Gapinge inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Gapinge vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gapinge

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Gapinge

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Gapinge, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Serooskerke, Vrouwenpolder, Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand bieden wij enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Gapinge. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €19,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klussen die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Gapinge hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Gapinge?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie