Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Serooskerke

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Serooskerke? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Serooskerke! Op deze pagina bekijk je veel tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-serooskerke

Een schoonmaakster in Serooskerke inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Serooskerke inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Serooskerke zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Serooskerke

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Serooskerke

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Serooskerke, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Vrouwenpolder, Oostkapelle, Gapinge en Arnemuiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al voor €13,10 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Serooskerke. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot zo’n €17,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Serooskerke kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Serooskerke?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie