Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Arnemuiden

Wil je een schoonmaakhulp in Arnemuiden? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Arnemuiden! Op dit platform lees je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-arnemuiden

Een schoonmaakster in Arnemuiden zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Arnemuiden inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Arnemuiden opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Middelburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Arnemuiden

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Arnemuiden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Arnemuiden, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Gapinge, Serooskerke, Nieuw- en Sint Joosland en Burgh-Haamstede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. Hieronder verstrekken we een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Arnemuiden. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen de €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot wel €19,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Arnemuiden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Arnemuiden?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie