Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mariënheem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Mariënheem? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Mariënheem! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-marienheem

Een schoonmaakster in Mariënheem inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Mariënheem inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Mariënheem opzoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mariënheem

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Mariënheem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Mariënheem, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Broekland, Heeten, Luttenberg en Oosterwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Mariënheem. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Mariënheem huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Mariënheem?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie