Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Raalte

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Raalte? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Raalte! Op dit platform vind je veel tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-raalte

Een schoonmaakster in Raalte gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Raalte inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Raalte vinden

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op handige platforms die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Raalte

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Raalte

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Raalte, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Olst-Wijhe, Epe, Oldebroek en Elburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Raalte. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot zo’n €18,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Raalte laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Raalte?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen tussen de €300,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie