Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Laag Zuthem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Laag Zuthem? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Laag Zuthem! Op deze website lees je duidelijke tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-laag-zuthem

Een schoonmaakster in Laag Zuthem zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Laag Zuthem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Laag Zuthem inhuren

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker is best lastig. Er bestaan handige Apps en websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Laag Zuthem

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Laag Zuthem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Laag Zuthem, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hasselt, Zwartsluis, Wittelte en Geeuwenbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Laag Zuthem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €15,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Laag Zuthem laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Laag Zuthem?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven bedragen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie