Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schiphol-Rijk

Wil je een schoonmaakhulp in Schiphol-Rijk? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Schiphol-Rijk! Op deze pagina bekijk je duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-schiphol-rijk

Een schoonmaakster in Schiphol-Rijk gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Schiphol-Rijk inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Schiphol-Rijk inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schiphol-Rijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Schiphol-Rijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Schiphol-Rijk, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Den Ilp, Volendam, Schiphol en Duivendrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,30 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte helpt bij een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schiphol-Rijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €18,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Schiphol-Rijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Schiphol-Rijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie