Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Duivendrecht

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Duivendrecht? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Duivendrecht! Op dit platform ontdek je diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-duivendrecht

Een schoonmaakster in Duivendrecht vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Duivendrecht inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Duivendrecht vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Ouder-Amstel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Duivendrecht

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Duivendrecht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Duivendrecht, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Schiphol, Schiphol-Rijk, Amsterdam-Duivendrecht en Edam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Duivendrecht. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot €18,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Duivendrecht huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Duivendrecht?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie