Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amsterdam-Duivendrecht

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Amsterdam-Duivendrecht? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Amsterdam-Duivendrecht! Op ons portaal vind je handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-amsterdam-duivendrecht

Een schoonmaakster in Amsterdam-Duivendrecht inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Amsterdam-Duivendrecht inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Amsterdam-Duivendrecht zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Ouder-Amstel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amsterdam-Duivendrecht

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Amsterdam-Duivendrecht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Amsterdam-Duivendrecht, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Duivendrecht, Schiphol, Schiphol-Rijk en Den Ilp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel tref je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Amsterdam-Duivendrecht. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot wel €17,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Amsterdam-Duivendrecht laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Amsterdam-Duivendrecht?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie