Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Gravendeel

Wil je een schoonmaakhulp in s-Gravendeel? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in s-Gravendeel! Op ons portaal lees je veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-s-gravendeel

Een schoonmaakster in s-Gravendeel inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in s-Gravendeel inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in s-Gravendeel inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Gravendeel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in s-Gravendeel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in s-Gravendeel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Puttershoek, Maasdam, Mookhoek en Strijensas.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je een opsomming met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in s-Gravendeel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €15,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in s-Gravendeel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in s-Gravendeel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie