Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doorn

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Doorn? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Doorn! Op onze schoonmaakwebsite lees je veel tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-doorn

Een schoonmaakster in Doorn zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Doorn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Doorn vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doorn

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Doorn

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Doorn, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Cothen, Langbroek, Elst en Uddel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €13,40 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Doorn. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen ongeveer €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot €19,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Doorn huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Doorn?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie