Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langbroek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Langbroek? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Langbroek! Op dit platform vind je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-langbroek

Een schoonmaakster in Langbroek vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Langbroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Langbroek zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan verschillende online marktplaatsen die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langbroek

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Langbroek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Langbroek, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Maarn, Maarsbergen, Cothen en Doorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand vind je de meest voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Langbroek. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €19,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Langbroek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Langbroek?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie