Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijk bij Duurstede

Wil je een schoonmaakhulp in Wijk bij Duurstede? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wijk bij Duurstede! Op dit platform bieden we duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-wijk-bij-duurstede

Een schoonmaakster in Wijk bij Duurstede inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Wijk bij Duurstede inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Wijk bij Duurstede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijk bij Duurstede

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wijk bij Duurstede

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wijk bij Duurstede, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bunnik, Houten, Utrechtse Heuvelrug en Woudenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wijk bij Duurstede. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €18,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Wijk bij Duurstede kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wijk bij Duurstede?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie