Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Houten

Wil je een schoonmaakhulp in Houten? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Houten! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we praktische tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-houten

Een schoonmaakster in Houten zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Houten inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Houten inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Houten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Houten

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Houten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Houten, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Tiel, Buren, Bunnik en Wijk bij Duurstede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bekijk je een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,60 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Houten. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot €18,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Houten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Houten?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie