Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schalkwijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schalkwijk? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Schalkwijk! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-schalkwijk

Een schoonmaakster in Schalkwijk vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Schalkwijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Schalkwijk zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt schoonmaken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke applicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Houten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schalkwijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Schalkwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Schalkwijk, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tull en ’t Waal, Zoelen, t Goy en Ossenwaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij een overzicht met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Schalkwijk. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot wel €17,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Schalkwijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Schalkwijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie