Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker t Goy

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in t Goy? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in t Goy! Op deze website vind je volop tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-t-goy

Een schoonmaakster in t Goy zoeken

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in t Goy inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in t Goy zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op speciale online marktplaatsen die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Houten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht t Goy

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in t Goy

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in t Goy, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schalkwijk, Tull en ’t Waal, Ossenwaard en Werkhoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in t Goy. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €19,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in t Goy huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in t Goy?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie