Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Werkhoven

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Werkhoven? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Werkhoven! Op ons portaal bekijk je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-werkhoven

Een schoonmaakster in Werkhoven inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Werkhoven inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Werkhoven opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op praktische online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Bunnik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Werkhoven

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Werkhoven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Werkhoven, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ossenwaard, t Goy, Odijk en Driebergen-Rijsenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle klussen in jouw huishouden. Bijgaand verstrekken we een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Werkhoven. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €17,00 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Werkhoven hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Werkhoven?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie