Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Driebergen-Rijsenburg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Driebergen-Rijsenburg? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Driebergen-Rijsenburg! Op deze website tref je nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-driebergen-rijsenburg

Een schoonmaakster in Driebergen-Rijsenburg zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Driebergen-Rijsenburg inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Driebergen-Rijsenburg inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Driebergen-Rijsenburg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Driebergen-Rijsenburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Driebergen-Rijsenburg, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Odijk, Werkhoven, Overberg en Amerongen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Driebergen-Rijsenburg. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €16,00 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Driebergen-Rijsenburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Driebergen-Rijsenburg?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie