Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Odijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Odijk? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Odijk! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-odijk

Een schoonmaakster in Odijk gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Odijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Odijk opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Bunnik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Odijk

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Odijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Odijk, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Werkhoven, Ossenwaard, Driebergen-Rijsenburg en Overberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder delen wij een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Odijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen +/- €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot wel €19,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Odijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Odijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie